Mer om oss

verksted_vistekleiven_diamantverktoy
fra_veien_vistekleiven_diamantverktoy

– En liten butikk som selger Diamantverktøy for 9,5 millioner i året.

Jeg har drevet med dette i 10 år og har arvet masse god kunnskap fra min far Sigurd Vistekleiven som i dag står for all utvikling av Diamanter til kjernebor og sagblader. Våre segmenter blir produsert basert våre oppskrifter hos de store produsentene i Korea, og er med det tilpasset det norske markedet. Våre produkter er utviklet sammen med våre kunder og det er dine tilbakemeldinger som gjør oss bedre.

Bransjen endrer seg fort: Alt fra forskjellig tilslag i betongen, krav til framdrift og nyere å sterkere bormaskiner og sager gjør at vi som produsenter av diamantverktøy hele tiden må jobbe hardt for å levere den kvaliteten som gir våre kunder best resultat. Hvert år så selger vi over 40.000 borsegmenter og mengder med sagblader til markedet. Dette har frem til nå vært gjort kun ved at våre kunder har fortalt til andre betongsagefirmaer om våre produkter. Vi har svært lojale kunder som handler hos oss i år etter år.

Service og stabil kvalitet har alltid vært mine fokus områder. Det å høre på kundens utfordringer, tilpasse sagblad og bor til dette og få levert dette ut til byggeplassen så raskt som mulig vil alltid være viktigst.
Ett lite enmannsfirma vil alltid ha de laveste kostnadene og jeg vil med det kunne gi de beste prisene.